Sisältöön Sivun ylälaitaan Sivukartta Palaute Tulosta
 
 
 
 
 

VETSIKKO

Mökeissä 1-4 on vuodepaikat 4-6 hengelle. (Sohva on levitettävä). Mökeissä on suihku ja vessa, pieni tupakeittiö. Keittiössä on keittolevyt, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin ja astiat kuudelle hengelle. Kaikissa Vetsikon mökeissä on myös litteät lcd-televisiot. Koirista/kissoista lisämaksu.

 

Mökissä 5 on vuodepaikat neljälle hengelle, keittolevyt, jääkaappi, astiat ja televisio. Wc:t, suihkut, astianpesukatos ja puhdas vesi ovat huoltorakennuksessa tai sen läheisyydessä. Mökin vuorokausihinta löytyy hinnastosta suihkuttomien mökkien kohdalta. Koirista/kissoista lisämaksu.

 

 

 

ALAPEURA

Mökeissä 1-2 on vuodepaikat neljälle hengelle, juokseva vesi, keittolevyt, jääkaappi, mikro ja astiat. Suihku ja wc:t löytyvät viereisestä huoltorakennuksesta. Vuodevaatteita voi vuokrata kioskilta. Koirista/kissoista lisämaksu.

 

Niinan saunallinen mökki sijaitsee Ala-peurassa aivan Tenojoen rannalla.

Mökissä on vuodepaikat 5 hengelle. Tupakeittiössä on jääkaappi, liesi uunilla, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja astiat. Lisäksi terassilta löytyy grillailuun kaasugrilli.

Vuodevaatteet ja pyyhkeet sisältyvät mökin hintaan.

Mökissä on suihku ja puusauna, josta voi mennä vilvoittelemaan suoraan Tenojokeen. Ei koiria/kissoja.

 

Alapeuran törmällä on myös asuntovaunuja vuokrattavana.

 

 

 

BUOLLANNUORRI - KIVINIEMI

Buollannuorrin saunallisessa mökissä on vuodepaikat 5-9 hengelle. Tupakeittiössä on liesi uunilla, mikro, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja astiat. Vuodevaatteet kuuluvat mökin hintaan. Mökissä on myös takka ja oma kalakellari. Rannalla on myös kahdeksankulmainen grillikota, jossa voi tarkkailla Tenojoen tapahtumia vaikkapa lohta grillaten. Ei koiria/kissoja. Lähtösiivous tilattava erikseen, tai suoritettava itse asianmukaisesti.

 

 

Annen mökki Kiviniemessä

 

Annen saunallisessa mökissä on vuodepaikat 5-8 hengelle. Tupakeittiössä on liesi uunilla, mikro, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja astiat. Vuodevaatteet kuuluvat mökin hintaan. Ei koiria/kissoja.  Lähtösiivous tilattava erikseen, tai suoritettava itse asianmukaisesti.

 

 

 

NJALLAVAARA

Njallavaaran vuonna 2011 valmistuneessa saunallisessa huvilassa on vuodepaikat 8:lle hengelle. Hyvin varustettu iso huvila jossa 46" tv + DVD/BlueRay-soitin, radio/cd-stereot, sähköliesi+uuni, astianpesukone, mikro, kahvinkeitin, astiasto, vedenkeitin, jääkaappi, pakastin, pyykinpesukone, 100Mb/s internet. Vuodevaatteet kuuluvat mökin hintaan. Mökissä on myös takka+liesi sekä iso oleskelutila alakerrassa jossa ruokapöytä 8:lle.  Ei koiria/kissoja. Lisävuodemahdollisuus.

Etäisyydet: Tenon rantaa 300m, Nivajoen venevalkama 2km, Boratbokcan kioski 7km, Nuorgam 13km, Utsjoki 30km, lähin rautujärvi n. 3km.