Sisältöön Sivun ylälaitaan Sivukartta Palaute Tulosta
 
 
 

 

 

Teltta- ja asuntovaunupaikkoja sähköllä ja ilman on sekä Vetsikossa että Alapeurassa. Lisäksi molemmilla alueilla on huoltorakennus, jossa wc:t ja suihkut, sekä astianpesukatos.

Molemmilla alueilla on perkauspaikka juoksevalla vedellä ja lukollinen talvella jäädytetty kalakellari. Vetsikossa pakastin on kalakellarin vieressä, Alapeurassa huoltorakennuksen sivussa.

Vetsikon leirintäalueella on huoltorakennuksessa pyykinpesumahdollisuus, sekä karavaanareita ja telttailijoita varten likakaivo ja puhdas vesi. Leirintäalueella on lisäksi sauna, joka lämpenee puolen tunnin varoitusajalla. Saunassa on takka, jossa on mahdollisuus paistaa vaikka makkaraa. Sauna on Vetsijoen rannassa, joessa kastautuminen on virkistävää. Vetsijoen vesihän virtaa suoraan puhtaista tunturipuroista.

Alapeuran leirintäalueella on kolme tasannetta, ylimmällä huoltorakennus ja mökit, keskimmäisellä asuntovaunupaikat ja alimmalla telttapaikat, tulisija ja kalakellari perkauspaikkoineen. Alimmalta tasanteelta on Tenojokeen paikoittain matkaa vain muutama metri. Alapeurassa on 8 sähköpaikkaa ja telttapaikkoja 3. Alueelle pääsee kioskista noudettavalla avaimella eli se on suljettu ulkopuolisilta sähköisellä puomilla. Näin varataan vain asiakkaillemme mahdollisuus rantakalastukseen. Leirintäalue on nimittäin erityisesti rantakalastajien suosiossa, heistä useat viihtyvät alueellamme jopa kuukauden päivät. Suosio selittyy sillä, että leirintäalueen kohdalla heti rannan tuntumassa virtaa väylä, joka on vedenkorkeudesta riippuen 40-50 metrin levyinen. Väylässä on useita ns. pooleja, joissa kalat viihtyvät. Alueen lähellä on myös useita muita paikkoja, jotka ovat tunnettuja Tenolla sekä rantakalastajien että soutumiesten keskuudessa, mm. Uulasuvanto, Kalgukoski, Yläpeurasuvanto ja Alapeurasuvanto.